Stagiaire Naomi kan jouw hulp gebruiken

Hoi, mijn naam is Naomi. Ik studeer Bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam en sinds februari ben ik de stagiaire van Jan-Willem. In samenwerking met Tiny House Academy schrijf ik mijn scriptie. Daarvoor zou ik graag een videogesprek voeren met tiny house bewoners.

Neem contact met me op

 

Tijdens mijn opleiding heb ik gemerkt dat mijn interesse vooral ligt bij het ontwerpen in alle soorten vormen. Dit bleef namelijk niet alleen bij het ontwerpen van bouwwerken. Ook kon ik genieten van een mooie opmaak van verslagen, Power Point presentaties en posters. Tijdens mijn minor besloot ik dan ook heel even een uitstapje te maken naar de opleiding Industrieel Product Ontwerpen. Ik hield me bezig met, jawel, productontwerpen. Tiny Houses zijn voor mij de perfecte combinatie tussen bouwkunde en het kwijt kunnen van je creativiteit in het ontwerpen hiervan. Zo kwam ik bij Tiny House Academy terecht. Het komende halfjaar stort ik me op de volgende hoofdvraag:

‘’Hoe ziet het ontwerp van een Tiny House eruit, dat door middel van rotatie een footprint heeft van ≤10m2, zonder de gebruiksgemakken te verliezen van een Tiny House van ≤35m2?’’

 

Kunnen we op een bepaalde manier de plattegrond ombuigen om wanden te laten fungeren als vloeren en andersom, om op deze manier een kleinere footprint achter te laten? Op dit moment bevind ik me op het punt dat ik inzicht wil krijgen in ruimtegebruik en gebruiksgemak van de “normale” Tiny Houses. Graag wilde ik bij wat bewoners op bezoek komen om dit zelf te ervaren. Helaas is dit met de huidige omstandigheden geen optie meer. Daarom heb ik besloten om een digitaal interview af te nemen. Mocht je hiervoor openstaan dan stel ik een videogesprek voor. Als je liever belt, mailt of appt, dan heb je deze stagiaire natuurlijk ook geholpen!

Groetjes, Naomi

P.S. Heb je geen tijd voor een videogesprek? Wellicht heb je dan wel kort tijd om de volgende vragen te beantwoorden? (alleen invullen als je tiny house bewoner bent)

 

Reageren