Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop “Droom je eigen huis”

31 oktober @ 13:00 - 15:00

€10
Nieuwe-zintuigen

Het middagprogramma van de laatste lesdag van het jaar staat dit keer in het teken van een nieuwe vorm van lesgeven. We nodigen je uit deel te nemen aan een geleide meditatie voor het ontwerpen van jouw droomhuis. In 4 sessies onderzoeken we jouw visualisatie aan de hand van een verhaal. We beginnen met wat je al kent, gaan vervolgens naar je droomlocatie, bekijken daarna hoe je huis eruit ziet om vervolgens varianten van de indeling het ontwerp te laten transformeren.

Je zult versteld staan van je eigen verbeeldingskracht. De voorstelling in je hoofd is zo bijzonder gedetailleerd dat je even vergeet dat het “nog” geen realiteit is.

De workshop kost 10,- per persoon en is gratis voor cursisten van de ontwerpcursus. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@tinyhouseacademy.nl je ontvangt dan meer informatie over hoe je kunt betalen en de locatie. We onderzoeken nog de 1,5 meter mogelijkheden van een borrel na de workshop. Het maximum aantal deelnemers hangt af van de ruimte waar we naar kunnen uitwijken als er meer dan 12 aanmeldingen zijn.

Gegevens

Datum:
31 oktober
Tijd:
13:00 - 15:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Organisator

Tiny House Academy
Telefoon:
0618757072
E-mail:
info@tinyhouseacademy.nl

Locatie

Kroon Rotterdam
Schiemond 22
Rotterdam, Zuid-Holland 3024 EE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0618757072
Website:
www.tinyhouseacademy.nl