Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag @ Kroon Fest

9 april @ 13:00 - 20:00

Gratis
Open Dag Kroon Fest 2022

Op zaterdag 9 april 2022 vieren we tijdens Kroon Fest het 4-jarig bestaan van het verzamelgebouw waar wij les geven. Dit is een uitgelezen kans een kijkje te nemen in de creatieve broedplaats die De Kroon heet. Je bent van harte welkom bij ons in de cursusruimte waar je vrij mag komen werken aan jouw ontwerp. Je kunt vragen stellen en in gesprek komen met mede-tiny-house-doe-het-zelvers.

Om 15:00 uur verzorgen we een workshop visualiseren. Een vorm die lijkt op geleide meditatie waarmee jij je tiny house kunt gaan voorstellen. Na deze workshop weet jij precies waar je zou willen wonen, hoe groot jouw huisje moet zijn en welke bijzonderheden het huisje kent. Een krachtige oefening die mentaal zal blijven hangen.

Tijdens Kroon Fest zijn er open ateliers, kun je dwalen over de markt die bomvol creaties en producten staat die gemaakt zijn door onze Krooners, op ontdekkingsreis gaan met één van onze tours en meedoen met workshops voor groot en klein.

Ook aan de feestbeesten is gedacht: er is live muziek waarop je los mag gaan. En er is natuurlijk genoeg lekkers te eten om je energie op peil te houden.

Gegevens

Datum:
9 april
Tijd:
13:00 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

Tiny House Academy
E-mail:
info@tinyhouseacademy.nl

Locatie

Kroon Rotterdam
Schiemond 22
Rotterdam, Zuid-Holland 3024 EE Nederland
+ Google Maps
Site:
www.tinyhouseacademy.nl