Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ontwerpcursus persoonlijke begeleiding dag

16 oktober @ 10:00 - 17:00

Schetsen

LET OP: Maximaal 4 personen. Aanmelden kan via je eigen account dashboard na inloggen.

Totdat groepslessen weer op een ongedwongen manier gegeven kunnen worden (lees: zonder coronamaatregelen) zullen cursisten van de ontwerpcursus persoonlijke begeleiding krijgen. Dat kan in de vorm van online consult en een fysieke afspraak bij ons in Dronten. Voor het maken van een afspraak kun je mailen of appen. De derde manier is de fysieke begeleiding dag die 2 keer per maand zal worden aangeboden op locatie in Rotterdam. Als cursist kun je je aanmelden via je account dashboard.

Voor huidige cursisten geldt het volgende: Een sessie duurt 1,5 uur en staat voor 2 (groeps)lessen, aangezien meer behandeld kan worden door de persoonlijke aandacht. Het is aan jou zelf hoe je een sessie zou willen benutten.

Voor nieuwe en bestaande cursisten geldt het volgende: Een sessie kun je zelf vorm geven. Jij bepaalt wat er besproken zal worden. Zo kun je kiezen om naar het ontwerp te kijken, sketchup skills bij te spijkeren, klimaatcomfort principes doornemen, etc. Het verzoek eerst kennis te nemen van de online lesmodules die bij jouw gekozen onderwerpen passen.

We onderzoeken de mogelijkheden de klimaatcomfortles onder te brengen in een webinar.

Gegevens

Datum:
16 oktober
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Website:
https://tinyhouseacademy.nl/cursus/integraal-ontwerpen/

Organisator

Tiny House Academy
Telefoon:
0618757072
E-mail:
info@tinyhouseacademy.nl

Locatie

Kroon Rotterdam
Schiemond 22
Rotterdam, Zuid-Holland 3024 EE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0618757072
Website:
www.tinyhouseacademy.nl