Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing Bibliotheek Oud-Beijerland

21 november 2019 @ 19:30 - 21:00

€10
Roggebotstaete

Wonen in een Tiny (klein) house is erg populair. Maar wat komt daar allemaal bij kijken?

Tiny houses zijn woningen van niet meer dan 50 vierkante meter. Het zijn volwaardige woningen, maar dan klein. Bij het ontwerp en de bouw wordt er slim gebruik gemaakt van ruimte en innovatieve technologieën.

Een tiny house is meestal zelfvoorzienend, waardoor je niet afhankelijk bent van derden voor water en elektra. Er zijn vele redenen om te kiezen voor een tiny lifestyle. Bijvoorbeeld je eco-voetafdruk verkleinen, duurzaam omgaan met materialen en je omgeving, zelfstandig zijn, lage kosten of de mogelijkheid om je eigen huis ontwerpen en bouwen.

Sinds mei 2017 wonen Jan-Willem en Noortje in een tiny house. Deze hebben ze zelf ontworpen en zelf gebouwd. Ze vonden dit zo leuk dat ze besloten andere mensen hiermee te helpen. In de vorm van de Tiny House Aacdemy geven ze les in ontwerpen en delen ze kennis betreffende zelfbouw. Doordat ze zelf ervaren hoe het is om zo te leven, kunnen ze naast bouwkundige en technische kennis ook vertellen over het wonen en innoveren van je tiny house. Inmiddels hebben ze een boek uitgegeven, getiteld: Bouw je eigen tiny house.

Bij ons komen ze een lezing geven over hoe het is om te wonen in een tiny house en hoe je dit zelf kan opzetten. Kosten: 10 euro en 8 euro met je biebpas

Inschrijven kan hier

Gegevens

Datum:
21 november 2019
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€10
Evenement Tags:
,

Locatie

Bibliotheek Oud Beijerland Centrum – Lindenhoeve
Steenenstraat 24
Oud-Beijerland, 3262 JM
+ Google Maps
Website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/lezing-tiny-house.html