Home Lesmodules Begeleiding tijdens jouw proces

Begeleiding tijdens jouw proces

begeleidingTijdens de ontwerpcursus krijg je drie begeleidingsmomenten van anderhalf uur. In het verleden waren dit groepslessen, dus ik probeer via deze lesmodule uit te leggen wat je kunt verwachten tijdens de verschillende ontmoetingen.

De begeleiding kan op verschillende manieren afgesproken worden. In de eerste plaats staan er in de agenda verschillende data van zaterdagen dat er fysieke begeleiding mogelijk is op locatie “de Kroon” in Rotterdam. Op deze dagen kunnen maximaal 4 cursisten begeleid worden. Inschrijven kan via je account pagina nadat je ingelogd hebt op de website door hier te klikken.

Naast de fysieke begeleiding in Rotterdam is ook online begeleiding een optie. Deze is niet afhankelijk van de agenda, dus als je een afspraak zou willen plannen kun je het beste even mailen of appen.

Mocht Rotterdam te ver zijn of online te vermoeiend, dan is er nog de mogelijkheid fysiek op onze woonplaats af te spreken. Dat is landgoed Roggebotstaete in Dronten. Ook hierbij het verzoek contact op te nemen via mail of app.

Lesmodule Content